Η Εταιρία μας

mbr-2-1805x1203

Τα πρώτα ταξί του Σωματείου Αγ. Χριστόφορος στην Σέρρες κυκλοφορούσαν μετά το τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου κατά το 1949. Το γραφείο των Ραδιοταξί Σερρών άρχισε να λειτουργεί στις αρχές του 1981. Αρχικά ο στόλος του Ραδιοταξί απαρτιζόταν από 10 αυτοκίνητα, τα οποία αντιμετώπιζαν την αντίδραση των υπολοίπων συναδέλφων που τότε ήταν εκτός Ραδιοδικτύου. Ο κόσμος από την πρώτη μέρα έδειξε την προτίμηση του σ’ αυτή την προσπάθεια των Ραδιοταξί, γεγονός που έκανε και τους υπόλοιπους συναδέλφους, που μέχρι τότε ήταν πολέμιοι των Ραδιοταξί, να επιθυμούν σιγά σιγά να γίνουν μέλη του.

Μέχρι το τέλος του 2008 τα μέλη του ραδιοταξί φθάνουν τα 96 αυτοκίνητα από τα 110 που υπάρχουν στην πόλη .Εδώ αρχίζει να ξαναγράφεται η ίδια ιστορία όταν αποφασίζετε σε γενική συνέλευση η μετεξέλιξη του ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΣΙΡΙΣ από μια ΕΝΩΣΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ σε νομική μορφή ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ Ν.3109/03 κάτι που χαρακτηρίστηκε από πολλούς αναγκαίο και ότι είχε αργήσει αρκετά.

Έτσι τον Μάρτιο του 2009 γίνεται η έναρξη της «ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΣΕΡΡΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» .Είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία που συστήνεται με αυτό  νομικό πλαίσιο και έχει μια ραγδαία ανάπτυξη σε αρκετούς τομείς. Τα Ραδιοταξί Σερρών θα συνεχίσουν να παρέχουν  καλύτερες και περισσότερες υπηρεσίες στον τομές των μεταφορών  με γνώμονα την καλύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επιβάτη.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ.

Τελευταία έχει οργανωθεί πλήρως με Η/Υ και Λογισμικό Υψηλής Τεχνολογίας  και πολύ σύντομα με υποστήριξη δορυφορικού προγράμματος GPS – GPRS όπου θα αυτοματοποιηθεί πλήρως η διαχείριση των κλήσεων

Scroll to Top